Zobozdravnik – pozitivna izkušnja pacientov za zdravje vaših zob

Dober zobozdravnik

Se tudi vi ali vaši otroci bojite zobozdravnika? Težav je konec, saj v zobozdravstveni ordinaciji Zobozdravstvo Pohlen na Cesti talcev 10 v Domžalah nudimo ugodne in neboleče zobozdravstvene storitve za celotno družino. Vodja ordinacije je Dr. Boštjan Pohlen, dr.dent.med., specialist za stomatološko protetiko, med strankami pa slovi kot izjemno dober zobozdravnik, v ordinaciji dela tudi Kristina Pohlen, dr.dent.med., ki obravnava paciente celostno ter strokovno, da izgubijo strah in neugodne občutke pred zobozdravnikom. V kolikor imate težave z zobmi, ne odlašajte in se naročite. Ker gre za zasebnega zobozdravnika, je delovni čas je po dogovoru, obenem pa smo tudi dežurni zobozdravnik v Domžalah, tako da nas lahko resnično obiščete kadarkoli po predhodnem dogovoru. Naj bodo vaši problemi z zobmi zgolj boleča preteklost.


Zobozdravnik, ki nudi različne storitve za lepše in zdrave zobe


Zobozdravniki so osebe, ki skrbijo za to ali bo vaš nasmeh lep in boste z veseljem razkazovali svoje bele zobe, ali pa boste svoj nasmeh in zobe skrivali. Res je, veliko lahko že v začetku za svoje zobe storite sami. A geni včasih pripomorejo k temu, da se začnejo težave in takrat je pomembno, da izberete dobrega zdravnika. Zobozdravnik Pohlen zasebni zobozdravnik, ki nudi različne zobozdravstvene storitve od čiščenja zobnega kamna, belih zalivk, puljenja zob, zobnih prevlek in mostičkov, beljenja zob, zdravljenje korenin in parodontalne bolezni, implantante ter estetsko zobozdravstvo. Vse storitve so kvalitetno narejene, neboleče in ugodne, saj se zavedamo, da je zadovoljstvo naših strank na prvem mestu.


Pomembna lastnost dobrega zobozdravnika je občutek za ljudi


Zobozdravstvene storitveStrah pred zobozdravnikom se začne že v otroštvu, kjer je otrokov največji strah vrtanje in puljenje zob. V zobozdravstvu Pohlen se zato zavedamo, da mora imeti dober otroški zobozdravnik poleg kvalitete tudi občutek za otroke, da jim pomaga odpraviti strah in se začnejo zavedati, kako pomembno je imeti zdrave zobe V naši ordinaciji so vse storitve neboleče, tako da je obisk otroškega zobozdravnika prijazna izkušnja za vašega otroka, saj smo dežurni zobozdravnik v Domžalah, po predhodnem dogovoru. Seveda pa to ne pomeni, da pozabljamo na odrasle. Nudimo kvalitetene in natančne storitve, brez nepotrebnih injekcij in bolečin, obenem pa so naše cene prijazne za vsak žep. Naša največja nagrada je, ko nas stranke, bodisi otroci ali odrasle osebe pohvalijo, da smo dobri zobozdravniki.


Biti zobozdravnik in pomagati ljudem do zdravega, samozavestnega in lepega nasmeha je naše poslanstvo. Trudimo se, da so naše storitve kvalitetne, stranke zadovoljne in da v ordinaciji vlada prijetna in zdrava klima. Obiščite nas in se o tem prepričajte na lastne oči.