Zobar – beljenje zob, čiščenje kamna, bele plombe in ostale zobozdravstvene storitve


Zobozdravstvo Pohlen, ki deluje pod imenom ABC Dent d.o.o. je sinonim za dobrega zobarja. V naši zobozdravstveni ordinaciji opravljamo vse vrste zobozdravstvenih storitev in s prijaznostjo, kvalitetnim ter nebolečim delom poskrbimo za pozitivno izkušnjo pacientov. Prepričani smo, da v kolikor potrebujete zobarja za otroka, je naš naslov pravi za vas. A to ne pomeni, da smo specializirani samo za otroke, saj z enakim veseljem in odgovornostjo sprejmemo tudi odrasle paciente. Oglasite se in se prepričajte o kakovosti zobarja v Domžalah.


Zobar Pohlen – zobozdravstvene storitve za lepše življenje


Ko vas naslednjič zaboli zob ali pa si zaželite bolj bele zobe, ter ste slučajno na sprehodu v  Domžalah obiščite zobarja Pohlen na Cesti talcev 10. Ker gre za zasebnega in dežurnega zobarja vas lahko sprejmemo kadarkoli, saj imamo prilagodljiv delovni čas., obenem pa se lahko tudi predhodno naročite. Nudimo vse vrste zobozdravstvenih storitev: čiščenje zobnega kamna, bele zalivke oz. plombe, puljenje zob, zobne prevleke in mostičke, zdravljenje korenin in parodontalne bolezni, beljenje zob, estetsko zobozdravstvo ali zobarja za otroke itd. V kolikor želite, lahko vaše najmlajše predhodno naročite k našemu zobozdravniku za otroke, da bodo postopoma izgubili strah pred zobarjem. Naše delo je kakovostno in natančno, osebje, ki dela v ordinaciji pa je prijazno, obenem pa veljamo za enega najcenejših zobarjev. Razlogov za skrb, kje najti dobrega zobarja v Domžalah torej ni več.


Zobar za otroke – prijazen in nebolečen pregled zob za vaše najmlajše


Verjetno se vsakdo izmed vas, ne glede na to, koliko je star, spomni, kako strah ga je bilo zobozdravnika za otroke v času, ko je bil sam otrok. Tega se v naši ordinaciji še kako dobro zavedamo , zato skušamo biti kar najbolj prijazen zobar za otroke. Delo našega zobarja je neboleče, natančno in kvalitetno, obenem pa poizkušamo ustvariti prijazno okolje za vašega malčka, da se bo pri nas dobro počutil. V večini primerov se starši najprej odločijo za preventiven pregled pri zobarju za otroke, da se zobar in otrok spoznata, da mine strah, ter se dogovorita za naslednji termin, ko se šele začne z delom, če je to potrebno.


V kolikor ne verjamete, pridite v Domžale in obiščite našega zobarja. Prepričani smo, da vas bomo navdušili s kvaliteto in prijaznostjo, obenem pa bo vas bo razveselila tudi cena, saj smo eden najcenejših zobarjev. Natančno, kvalitetno in ugodno. To je naš moto. Prepričajte se tudi vi.