SPET SMO TU ZA VAS

Spoštovani,
upamo, da ste kljub trenutnim razmeram epidemije ostali zdravi, prav tako tudi Vaši bližnji.
V zadnjih tednih smo kot celotna družba morali mnogo prestati, se marsičemu odpovedati in vsi se veselimo, da bomo počasi lahko obnovili vsaj del običajnih navad in se navadili na nov, morda boljši jutri. Medtem, ko se je marsikaj spremenilo, ena stvar vendarle ostaja enaka: naša skrb za vaše zdravje!
Nadzor okužb je bila vedno glavna prednostna naloga naše prakse, kar ste lahko opazili že prej med samimi obiski naše ordinacije. Zmeraj smo želeli, da se počutite kar se da varno in udobno.
Želimo Vas seznaniti z aktualnimi ustreznimi postopki za preprečevanje širjenja okužb z novim koronavirusom. Naša zobozdravniška ordinacija upošteva nova strokovna priporočila za nadzor okužb s Covid-19, ki jih je izdal Razširjeni strokovni kolegij za zobozdravstvo in potrdilo Ministrstvo za zdravje.
Tudi mi se moramo držati nekaterih sprememb, ki so v pomoč zaščiti Vas, ostalih pacientov in zaposlenih. Teh sprememb se boste za obisk v ordinaciji morali držati in so sledeče:
  • Naša ordinacija bo predhodno komunicirala z vami, da vam bo zastavila nekaj vprašanj.
  • Vstopanje v ordinacijo bo mogoče le posamično, ob točno določenem terminu.
  • Vstop bo možen le zdravim, brez simptomov COVID-a.
  • Predno nas obiščete, je potrebno poskrbeti za brezhibno ustno higieno – s tem zmanjšate količino nepotrebnih mikrobov v ustni votlini, zaščitite sebe in druge!
  • Vstop v ordinacijo je možen le z masko!
  • Pred vstopom v čakalnico si nadenite zaščitno masko čez usta in nos.
  • Imamo sredstva za čiščenje in razkuževanje rok, prosimo da jih uporabite, ko vstopite v prostore naše ordinacije.
  • Morda boste videli, da naša čakalnica ne bo več ponujala revij in ostalega čtiva, ker je te predmete težko očistiti in razkužiti.
  • V čakalnici bo poskrbljeno za dovolj prostora, da boste lahko ohranili primerno razdaljo med morebitnim čakajočim.
  • Na poseg prihajajte sami! Spremstvo bo moralo počakati zunaj ordinacije. Spremstvo je dovoljeno le osebam, ki brez spremstva fizično ne morejo v ordinacijo: slabovidni, invalidi,…
Veselimo se ponovnega srečanja z vami!
V kolikor imate dodatna vprašanja o ukrepih, ki jih izvajamo, da Vas in vsakega pacienta zaščitimo kot je prav, nas kontaktirajte. Lahko nas pokličite na telefonsko številko 051 651 555 ali nas kontaktirate preko elektronske pošte info@zobozdravstvo-pohlen.si)
Ponosni smo, da lahko skrbimo za Vaše ustno zdravje! Hvala za Vaše zaupanje in zvestobo!
Lepo pozdravljeni,
Vaša ekipa za ustno zdravje, s ponosom, zobozdravniki ZOBOZDRAVSTVO POHLEN