Beljenje zob je rešitev za zobe zabarvane zaradi prehrane, cigaret ali genetskih faktorjev


Beljenje zobZobozdravstvo Pohlen nudi ugodne zobozdravstvene storitve, med katerimi je zelo priljubljeno beljenje zob. Gre za estetsko popravljanje zob, ki nudi posameznikom večjo samozavest. Postopek je učinkovit, neboleč in hiter, tako da je sprememba vidna že po samo enem obisku. V naši ordinaciji vlada prijetna in zdrava klima, ki je po našem mnenju nujna, da se stranke počutijo zadovoljne. V kolikor ne verjamete, nas obiščite na Cesti talcev 10 v Domžalah, ali pa se na spletni strani pozanimajte o ceni beljenja zob, obenem pa lahko najdete tudi kakšen popust za beljenje zob. Prepričani smo, da bodo vaši zobje po našem kvalitetnem beljenju zob beli in sijoči.


Beljenje zob v ordinaciji ali doma – hitro in učinkovito do lepega nasmeha


Odstranjevanje zobnega kamnaNeprimerna barva zob lahko nastane zaradi več dejavnikov. Slabo prehranjevanje, kajenje, pitje čajev in kave, ter tudi določena zdravila lahko povzročijo, da naši zobje niso več tako beli. Vendar so lahko zobje izgubili belino tudi zaradi genetskih faktorjev ali pa vpliva antibiotikov. Ne glede na to, kaj je razlog za slabo barvo zob, vas lahko potolažimo, da z beljenjem zob lahko rešimo problem. Obstaja več načinov posvetlitev zob. Najbolj priljubljeno beljenje zob je tisto, ki ga zobozdravnik opravi v ordinaciji. Najprej nežno očisti vaše zobe, potem pa na njih nanese belilni gel, ga izpere in postopek nekajkrat ponovi. V eni uri bo razlika očitna. Obstaja tudi lasersko beljenje zob. Pri laserskem beljenju zob uporabljamo lasersko svetlobo za aktivacijo belila , laser pa je zaradi kratke valovne dolžine popolnoma varna metoda in ne more poškodovati živca.V kolikor ima naš pacient tetraciklinske madeže, ki so najtežji za odstraniti, se lahko odločimo za metodo beljenja zob doma preko noči. Najprej naredimo odtis vaših zob in pripravimo gumijaste nosilce, kamor se vstavi belilno sredstvo in jih potem nosite preko noči po navodilih. Tak postopek je dolgotrajnejši, cena beljenja zob je malenkost višja, a gre za kvalitetno beljenje zob, ki vam bo povrnilo lep nasmeh.


Cena beljenja zob odvisna od števila obiskov in metode posvetlitve


V kolikor se odločite za posvetlitev vaših zob, moramo najprej opraviti pregled šele potem se lahko odločimo, katero metodo beljenja zob bomo uporabili in kakšna bo cena beljenja zob. Zato ne odlašajte in se naročite na pregled v naši ordinaciji.V kolikor želite okvirno vedeti, kakšna bo cena beljenja zob, pa lahko obiščete našo spletno stran in si, če boste imeli srečo, zagotovite še kakšen popust za beljenje zob.